Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken

Daarom de reisverzekering van Centraal Beheer

Bij het vergelijken van reisverzekeringen op Poliswijzer.nl komt verzekeraar Centraal Beheer vaak gunstig uit de vergelijking. Ze bieden namelijk een goedkope doorlopende reisverzekering aan. Ook met de kortlopende reisverzekering blijkt dat de premies gunstig zijn. Wat is daarnaast een reden om voor Centraal Beheer te kiezen?

blog-reisverzekering-groot.jpg

Je kunt een reisverzekering bij Centraal Beheer afsluiten en direct op vakantie gaan. Je krijgt namelijk gelijk na het afsluiten van de reisverzekering de polis in je mailbox. Hierin staat ook het alarmnummer dat je kunt gebruiken in geval van nood. 

Je bent niet verplicht om bagage mee te verzekeren

De meeste verzekeraars bieden standaard dekking tegen diefstal of vermissing van bagage. Centraal Beheer heeft ervoor gekozen om bagage mee te laten verzekeren in een aanvullende dekking. Dat is gunstig als je nauwelijks spullen van waarde meeneemt op vakantie en de bagagedekking niet nodig hebt. Een gezin kan zonder de bagagedekking al een doorlopende reisverzekering afsluiten voor minder dan € 2 per maand. Als je bagage wel meeverzekert (tot € 3000) betaal je ruim het dubbele.

Lage premie en een volledige dekking bij Centraal Beheer

In onze vergelijker geef je aan waar de reisverzekering aan moet voldoen. Alleen de reisverzekeringen die daaraan voldoen blijven in de vergelijking over. De goedkoopste reisverzekering staat bovenaan. Als je vergelijkingen maakt zie je vaak Centraal Beheer terugkomen boven in de resultaten. 

energiewereld-besparen.jpg

Vrijwillig kiezen voor een eigen risico

Voor schadeclaims die betrekking hebben op diefstal of beschadiging van je bagage rekenen verzekeraars vaak een eigen risico. Bij Centraal Beheer kun je vrijwillig kiezen voor een eigen risico. Gaan voor een reisverzekering met een eigen risico geeft een korting op de premie. Je hebt dus zelf de keuze. Zo stem je de reisverzekering zo goed mogelijk af op je wensen.

Contant geld is standaard meeverzekerd

In de basisverzekering van Centraal Beheer is contant geld standaard meeverzekerd tot € 250. Dat is een voordeel ten opzichte van veel andere verzekeraars. Het is namelijk gebruikelijk dat je voor het verzekeren van contant geld een aanvullende verzekering moet afsluiten. Bij Centraal Beheer hoeft dat dus niet!

Geactualiseerd: donderdag 1 juni 2023

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie