Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

De autoverzekering van FBTO biedt extra voordelen

De autoverzekering van FBTO heeft een aantal voordelen naast het aanbieden van een autoverzekering.  Je hoeft bijvoorbeeld niet naar een door de verzekeraar aangewezen schadehersteller als je kiest voor een 'Eigen Keuze herstelbedrijf'. Welke voordelen zijn er nog meer bij de FBTO autoverzekering?

kennisbank-autovakantie-0.png

Ruime standaardvergoeding voor accessoires

Accessoires zijn standaard meeverzekerd. Je betaalt dus geen extra premie voor toegevoegde accessoires die pas later zijn toegevoegd aan de auto zoals een sound system. Uiteraard moet het wel gaan om legale accessoires. Een radardetector is dus niet meeverzekerd.

Je kunt een no-claim beschermer toevoegen aan de autoverzekering

Tegen een extra premie kun je een no-claim beschermer toevoegen. Deze beschermt jou tegen een premieverhoging na het claimen van een schade op de autoverzekering. Je betaalt geen premie voor de optie No-claimbeschermer als je meer dan 13 schadevrije jaren hebt. Je kunt de extra optie No-claimbeschermer het hele jaar door aanzetten of stoppen. 

FBTO biedt de nieuwwaarderegeling voor 3 jaren

Er zijn meer verzekeraars met de nieuwwaarderegeling, maar de regeling van FBTO is wel een van de betere. FBTO gaat bij schade namelijk 3 jaar lang uit van de nieuwwaarde. Bij schade krijg je de herstelkosten uitgekeerd, tenzij deze meer bedragen dan 2/3 van de waarde volgens de nieuwwaarde-berekening. Bij diefstal of een forse schade kan dit een groot verschil maken. Heb je een auto tweedehands gekocht? Dan kun je profiteren van de aanschafwaarderegeling. Standaard bieden ze één jaar nieuwwaarde, maar deze kun je verlengen.

Aanvullende modules kun je uit- en aanzetten

Ga je met de auto op vakantie? Zet de module Pechhulp buitenland in jouw FBTO autoverzekering dan aan. Na de vakantie zet je de module weer uit. Dit kun je ook doen met andere modules, zoals de inzittendenverzekering en verkeersrechtsbijstand. Je kunt de modules het hele jaar door aan- en uitzetten. 

Geactualiseerd: 22-06-2022

Geactualiseerd: woensdag 22 juni 2022

Jorn Alders
Jorn Alders Online Productspecialist Verzekeringen & Head of Research

Als Online Productspecialist Verzekeren streef ik er elke dag naar om complexe verzekeringsinformatie op een simpele en concrete manier vergelijkbaar te maken. Ik heb al meer dan 12 jaar ervaring met het analyseren van schadeverzekeringen en het uitvoeren van diverse onderzoeken voor consumenten belangenorganisaties en verzekeringsmaatschappijen. Deze kennis gebruik ik nu om de vergelijkingen op Poliswijzer.nl continu te verbeteren. Zo kan elke bezoeker bij ons een verzekering vinden die het beste bij zijn of haar persoonlijke situatie past.

Vergelijk en bespaar tot € 505
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie