Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

De autoverzekering van FBTO biedt extra voordelen

auto - fbto.jpgDe autoverzekering van FBTO heeft voordelen ten opzichte van de concurrentie. Ze bieden namelijk een aantal extra services. Je hoeft bijvoorbeeld niet naar een door de verzekeraar aangewezen schadehersteller als je kiest voor de 'Eigen Keuze herstelbedrijf'. Waarom zou je nog meer kiezen voor de FBTO autoverzekering?

Ruime standaardvergoeding voor accessoires

Accessoires zijn meeverzekerd. Je betaalt dus geen extra premie voor toegevoegde accessoires die niet al in de fabriek zijn toegevoegd aan de auto. Uiteraard moet het wel gaan om legale accessoires. Een radardetector is dus niet meeverzekerd.

Je kunt een no-claim beschermer toevoegen aan de autoverzekering

Tegen een extra premie kun je een no-claim beschermer toevoegen. Deze beschermt jou tegen een premieverhoging na het claimen van een schade op de autoverzekering. Het is overigens niet altijd slim om deze dekking toe te voegen. Als je bijvoorbeeld 15 schadevrije jaren hebt, heeft de no-claim beschermer pas een toegevoegde waarde bij twee schuldschades.autoverzekering.jpg

FBTO biedt de nieuwwaarderegeling voor 3 jaren

Er zijn meer verzekeraars met de nieuwwaarderegeling, maar de regeling van FBTO is wel een van de betere. FBTO gaat bij schade namelijk 3 jaar lang uit van de nieuwwaarde. Bij schade krijg je de herstelkosten uitgekeerd, tenzij deze meer bedragen dan 2/3 van de waarde volgens de nieuwwaarde-berekening. Bij diefstal of een forse schade kan dit een groot verschil maken. Heb je een auto tweedehands gekocht? Dan kun je profiteren van de aanschafwaarderegeling. Standaard bieden ze één jaar nieuwwaarde, maar deze kun je verlengen.

Aanvullende modules kun je uit- en aanzetten

Ga je met de auto op vakantie? Zet de module Pechhulp buitenland in jouw FBTO autoverzekering dan aan. Na de vakantie zet je de module weer uit. Dit kun je ook doen met andere modules, zoals de inzittendenverzekering en verkeersrechtsbijstand. Je kunt de modules het hele jaar door aan- en uitzetten. 

Geactualiseerd: 19-08-2021


Gepubliceerd: woensdag 27 februari 2019
Geactualiseerd: donderdag 19 augustus 2021

Vergelijk en bespaar tot € 230
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie