Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Extra services bij de Allsecur autoverzekering

allsecur1.jpg

Allsecur is van naam gewijzigd en heet nu Allianz Direct

Gratis extraatjes krijgen bij jouw autoverzekering is mooi meegenomen. Ook Allsecur heeft voor haar verzekerden mooie voordelen bedongen bij gerenommeerde bedrijven.

Allsecur vat de voordelen samen onder de naam Allsecur Service pakket. De volgende voordelen neem je mee bij het afsluiten van een autoverzekering:

  • Je hebt altijd recht op vervangend vervoer tijdens schadeherstel bij één van de aangesloten herstellers
  • Gratis de Kwik-Fit zomer- en wintercheck – Jouw auto wordt op acht belangrijke punten gecontroleerd. Het gaat onder andere om de banden, airco en de accu
  • Thuisbreng service – Na een ongeval worden de inzittenden in de beschadigde auto veilig thuis gebracht
  • Tijdelijk een gratis autowasbon – Deze is inwisselbaar bij de grotere landelijke wasgelegenheden

De extra service premie alert is een service met een kanttekening

Allsecur wijst haar verzekerden op de mogelijkheid om te besparen op de autoverzekering. Nadat jouw auto 6 en 10 jaar oud is, krijg je een premie alert van de verzekeraar. Zodra jouw auto 6 jaren oud is kun je volgens Allsecur besparen door de WA casco autoverzekering om te zetten naar de WA beperkt casco.

allsecur2.jpg

Na 10 jaren kun je kiezen voor de WA autoverzekering. Je ruilt dus jouw uitgebreide verzekering in voor een autoverzekering met een beperktere dekking. Dat is volgens ons te kort door de bocht. Kiezen voor een beperktere dekking geeft een besparing per maand, maar bij schade kun je er spijt van hebben.

Slimmer is om te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere verzekeraar. Dit geeft mogelijk nog wel een grotere besparen en je kunt gewoon de meest uitgebreide WA volledig casco houden in plaats van de WA beperkt casco of de WA dekking met maar een magere dekking. 

Navigatie