Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken
Allianz Direct

Review en beoordeling Allianz Direct

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Allianz Direct geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Allianz Direct. Is Allianz Direct je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Vergelijk alle verzekeringen van Allianz Direct

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Allianz Direct geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Allianz Direct. Is Allianz Direct je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Allianz Direct

1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Michelle 19-12-2022 - 14:04

  • Niks
  • Ik zat bij allsecur wat werd overgenomen door allianz.deed mijn betaling altijd via de link die ik via sms kreeg. Door de overname kreeg ik de sms niet en was ik (2!) week te laat met betalen, waarop ik vervolgens werd afgesloten. Heb nog gevraagd of ik aan alle betalingen had voldaan, dat had ik. Wettelijk gezien mag je iemand na 2 week niet al afsluiten waarop ik een half jaar na dato nog een rekening van 4 euro te weinig betaalde rekening kreeg. Door dit nutteloze voorval sta ik nu 8 jaar als wanbetaler geregistreerd. Belachelijk! Geen verzekering meer te krijgen terwijl ik altijd netjes betaal.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Raw 8-12-2022 - 20:49

  • Door heen gaan van mijn vader heb ik de verzekering van mijn auto twee maanden later opgezegd.
  • De auto had ik daarvoor al verkocht maar alleen vergeten de verzekering te stoppen.
  • Na die tijd ben ik geen eigenaar van de auto. Echter krijg ik gewoon mijn geld niet terug van de verzekering, met als reden dat de auto verzekerd was ook in die twee maanden.
4
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 10
Rob van Dijk 29-11-2022 - 12:47

  • Niets
  • Let op als je een autoverzekering afsluit bij dit bedrijf. Ze hanteren andere voorwaarden dan Allianz Nederland. Ik heb in 2016 een motorongeluk gehad resulterend in -4 schadevrije jaren voor de motorverzekering in ROYdata, deze verzekering heb ik in 2018 opgezegd. Ik had mijn autoverzekering al geruime tijd bij Mercedes-Benz Insurance (tussenpersoon van Allianz Nederland) lopen met begin dit jaar 11 schadevrije jaren. Begin dit jaar besloot ik die over te sluiten naar Allianz Direct i.v.m. de kosten (was 50,= goedkoper, het werd 100,= ipv 150,=). Na twee maanden kreeg ik ineens een e-mail dat de verzekering was aangepast (zonder opgave van reden). Vrijwel tegelijkertijd werd de incassomachtiging misbruikt om de in hun ogen achterstallige premie te innen. Meerdere keren contact gehad, het bleek dat zij de premie eenzijdig hadden aangepast naar 200,= (ivm overgang van +11 naar -4 schadevrije jaren) en ook dat zij 5 jaar terugkijken en rücksichtslos gewoon de motorset bij ROYdata gebruiken voor een autoverzekering ondanks dat de risicoafweging voor auto en motor totaal verschillend is. Allianz Direct kijkt vijf jaar terug naar schades, dat is langer dan andere maatschappijen. Rechtsbijstand erop gezet, helaas, ze mogen dit gewoon doen. Per direct beëindigd en overgestapt naar een andere maatschappij.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Stefan 12-9-2022 - 11:17

  • Erg slechte verzekeraar. Telefooncentrale geeft verkeerde informatie door. Allianz heeft meerdere fouten gemaakt waardoor ik meer premie ben gaan betalen.. Meerdere keren gebeld, gechat en klachtenformulieren ingevuld maar Allianz neemt geen verantwoordelijkheid. Allianz maakt fouten en de klant is de dupe.. omgekeerde wereld! Neem GEEN verzekering bij Allianz Direct!!
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Joris 18-8-2022 - 20:42

  • Bedriegelijk lage prijzen
  • Communicatie, klantvriendelijkheid, professionaliteit van de medewerkers.
  • Doe jezelf een lol en zoek een betere verzekeraar die er niet op uit is je te belazeren.
2
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Klantenservice: 2
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
Pim 25-6-2022 - 16:27

  • Tweede persoon aan de telefoon was niet onaardig
  • De eerste persoon die we spraken was ronduit onbeschofte en er duidelijk op uit om geen geld uit te geven voor een sleepwagen.
  • Als je de eerste keer vergeet een sleepwagen te regelen en ons een uur laat wachten niet het gore lef hebben om het nog een keer niet te doen en na twee en een half uur zeggen. Excuses voor het ongemak, hij komt nu echt, hij is er met drie kwartier.
5
  • Algemene tevredenheid: 5
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 10
Arno 24-6-2022 - 12:52

  • De auto verzekering is goed, een complet all risk verzekering en geeft veel mogelijkheden, dit zit wel . Als er niets aan de hand is werkt het goed.
  • Slechte service, bijna niet bereikbaar, veel gaat met een automatische chat, er is geen klachten procedure, afspraken worden gemaakt maar men doet er niet mee.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
Jeanette 8-6-2022 - 15:48

  • Niks
  • Telefonisch onbereikbaar.
  • Zeggen per mail dat een autoschade onverhaalbaar is op de tegenpartij omdat de toedracht onduidelijk zou zijn, terwijl de tegenpartij gewoon op het schadeformulier heeft aangegeven dat hij geen voorrang heeft gegeven.
  • Ik heb zelf de verzekering van de tegenpartij gebeld, de schade was daar al gemeld en aansprakelijkheid ook erkend. Binnen 5 minuten was ik door die verzekering (Univé) aangemeld bij een schadeherstelbedrijf voor inspectie. Godzijdank ben ik niet afhankelijk van Allianz voor vergoeding van mijn schade. En natuurlijk ga ik daar weg.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Boze klant 18-5-2022 - 15:10

  • Mensen schrijf het programma KASSA aan want dit is niet meer normaal. Ook wij worden al weken, maanden aan het lijntje gehouden met onze schade. En als ik zo de reviews hier lees zijn wij niet de enigste en vooral niet de laatste! Wij hebben al tig mailtjes gestuurd en steeds gaan er dagen, weken overheen voor dat wij een reactie terug krijgen met weer een mail met de vraag om weer opnieuw te beschrijven wat er gebeurd is? En als wij bellen (na een half uur op wacht te hebben gestaan) krijgen wij weer hetzelfde flutverhaal. Ik hoop dat iedereen net als ons KASSA aanschrijft en overgaat op een andere verzekering maatschappij want dit is
  • bagger!!! Jaren premie betaald om zo behandeld te worden is echt een schande!!!!!! Is geen ster waard deze maatschappij!!!!
  • Mensen schrijf het programma KASSA aan want dit is niet meer normaal. Ook wij worden al weken, maanden aan het lijntje gehouden met onze schade. En als ik zo de reviews hier lees zijn wij niet de enigste en vooral niet de laatste! Wij hebben al tig mailtjes gestuurd en steeds gaan er dagen, weken overheen voor dat wij een reactie terug krijgen met weer een mail met de vraag om weer opnieuw te beschrijven wat er gebeurd is? En als wij bellen (na een half uur op wacht te hebben gestaan) krijgen wij weer hetzelfde flutverhaal. Ik hoop dat iedereen net als ons KASSA aanschrijft en overgaat op een andere verzekering maatschappij want dit is
  • bagger!!! Jaren premie betaald om zo behandeld te worden is echt een schande!!!!!! Is geen ster waard deze maatschappij!!!!
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Trudie 13-5-2022 - 13:33

  • Niets!
  • Mag prive auto niet verzekeren omdat ik zzp'er ben (heb ook een bedrijfsauto, dus slaat nergens op!)
  • En dat zeggen ze dan ook pas als je gaat bellen waarom je verzekering is geweigerd.
  • Voelde me behandeld als een crimineel!

Vergelijk en bespaar tot € 300
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie