Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Inshared jaarbeloning - Geld over is geld terug

De autoverzekeraar InShared valt onder Achmea Schadeverzekeringen en is een volledige online verzekeraar. InShared heeft een aantal extra voordelen te bieden. Vallen de schadelasten bij de verzekeraar mee? Dan kun je naast de gebruikelijk korting van de bonus-malus ladder ook een extra korting krijgen op de premie.

Wat houdt de jaarbeloning van Inshared in?

InShared gebruikt 20% van de ontvangen premie voor de kosten van de eigen organisatie. Hiervan dragen ze de kosten van bijvoorbeeld personeel, huisvesting en de bedrijfsvoering. Van het resterende deel van de premie betalen ze schades. Als de schadelasten meevallen, kan er een deel van de 80% overblijven. De besparing verdwijnt niet in de zakken van de verzekeraar, maar gaat terug naar de verzekerden die het bedrag bijeen gebracht hebben, de klanten dus. Op deze manier hoopt InShared verzekerden langer aan zich te binden. In 2021 heeft Inshared € 2.01 miljoen terugbetaald aan de klanten.

inshared-jaarbeloning.PNG

Moet je ook bijbetalen als het een jaar tegen zit?

Nee, je hoeft niet bij te betalen als de premie-inkomsten onvoldoende zijn voor het betalen van de schadelasten. Je loopt dus geen risico. Je kunt alleen maar baat hebben bij het systeem.

Extra dekking voor auto van 6-13 jaar

Voor de al wat oudere auto’s van zes tot dertien jaar heeft InShared een speciale verzekering. In deze Beperkt Casco Extra verzekering wordt de helft van de schade vergoedt die je zelf hebt veroorzaakt. En dat is opvallend want schade door eigen schuld wordt normaal alleen vergoed uit een Volledig Casco verzekering.

Gratis vervangend vervoer

Als je de schade aan je auto laat herstellen door een door InShared aangewezen herstelbedrijf dan krijg je altijd een gratis vervangende auto mee.

De autoverzekering van InShared heeft dus extra voordelen.

Geactualiseerd: 19-08-2021


Geactualiseerd: donderdag 19 augustus 2021

Tony Duchenne
Tony Duchenne Gediplomeerd adviseur verzekeringen

Als Product Owner verzekeringen ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vergelijken op Poliswijzer.nl. Belangrijk voor mij hierbij is de vertaalslag, zodat jij als bezoeker eenvoudig uitgelegd krijgt waar het bij verzekeringen allemaal om gaat. Te vaak hoor ik geluiden als ‘we zien door de bomen het bos niet meer’. Mijn missie is dan ook duidelijkheid en eenvoud te brengen in de wirwar aan polissen. Daarnaast ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg- en Schadeverzekeringen zodat ik jou deskundig kan adviseren welke verzekering, naast een lage maandpremie, ook nog goede voorwaarden heeft.

Vergelijk en bespaar tot € 505
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie