Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Jaarbeloning bij schadevrij rijden

De autoverzekeraar InShared valt onder Achmea Schadeverzekeringen en is een volledige online verzekeraar. InShared heeft een aantal extra services te bieden. Vallen de schadelasten bij de verzekeraar mee? Dan kun je naast de gebruikelijk korting van de bonus-malus ladder ook een extra korting krijgen op de premie.

Wat houdt de jaarbeloning in?

InShared gebruikt 20% van de ontvangen premie voor de eigen organisatie. Hiervan dragen ze de kosten van bijvoorbeeld personeel, huisvesting en de bedrijfsvoering. Van het resterende deel van de premie betalen ze schades. Als de schadelasten meevallen, kan er een deel van de 80% overblijven. De besparing verdwijnt niet in de zakken van de verzekeraar, maar gaat terug naar de verzekerden die het bedrag bijeen gebracht hebben, de klanten dus. Op deze manier hoopt InShared verzekerden langer aan zich te binden. 

inshared.PNG

Moet je ook bijbetalen als het een jaar tegen zit?

Nee, je hoeft niet bij te betalen als de premieinkomsten onvoldoende zijn voor het betalen van de schadelasten. Je loopt dus geen risico. Je kunt alleen maar baat hebben bij het systeem.

Extra dekking voor auto van 6-13 jaar

Voor de al wat oudere auto’s van zes tot dertien jaar heeft InShared een speciale verzekering. In deze Beperkt Casco Extra verzekering wordt de helft van de schade vergoedt die je zelf hebt veroorzaakt. En dat is opvallend want schade door eigen schuld wordt normaal alleen vergoed uit een Volledig Casco verzekering.

Gratis vervangend vervoer

Als je de schade aan je auto laat herstellen door een door InShared aangewezen herstelbedrijf dan krijg je altijd een gratis vervangende auto mee.

De autoverzekering van InShared heeft dus extra voordelen.

Geactualiseerd: 12-08-2019


Gepubliceerd: maandag 29 juni 2015
Geactualiseerd: maandag 12 augustus 2019

Vergelijk en bespaar tot € 230
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie