Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Korting op onderhoud bij de FBTO autoverzekering

auto - fbto.jpg

Autoverzekeringen vergelijken is meer dan alleen de premies naast elkaar leggen. De voorwaarden kunnen bij schade een groot verschil maken. Daarnaast bieden sommige verzekeraars ook nog extraatjes. De verzekeraar FBTO bood ook extra voordelen aan, maar ze hebben ervoor gekozen om de focus te leggen op waar ze goed in zijn, namelijk het verzekeren. De kortingsacties en de samenwerkingen daarin zijn ze mee gestopt.

Onderstaande kortingsregeling boden ze in het verleden aan.

  • 10% korting op onderhoudsbeurten en reparaties bij Profile. Daar blijft het niet bij, want de APK is gratis en ze maken jouw auto ook nog schoon van binnen en buiten.
  • € 7,50 extra korting op iedere band van Vredestein. Deze korting komt nog bovenop een eventuele korting die ze jou al bieden.
  • Gratis zomercheck en wintercheck. Hierbij controleren ze de bandenprofielen en de bandenspanning. Ook andere zaken als schokdempers, ruitenwissers en verlichting wordt gecontroleerd.
  • Houd je banden langer op spanning met stikstofvulling. Dit is volledig gratis. Je kunt hiervoor binnenrijden bij een Profile Tyre center zonder het maken van een afspraak.
  • Laat je airco controleren en opfrissen voor € 25. 

Geactualiseerd: 08-08-2019


Gepubliceerd: woensdag 14 juni 2017
Geactualiseerd: donderdag 8 augustus 2019

Vergelijk en bespaar tot € 230
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie