Autoverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
  • Facebook
  • Twitter

Korting op onderhoud bij de FBTO autoverzekering

auto - fbto.jpgAutoverzekeringen vergelijken is meer dan alleen de premies naast elkaar leggen. De voorwaarden kunnen bij schade een groot verschil maken. Daarnaast bieden sommige verzekeraars ook nog extraatjes. Ook FBTO biedt extra voordelen.

Bij de autoverzekering van FBTO krijg je ook een goede deal bij Profile en Yellowbrick. Zie het als een extra service die de verzekeraar aanbiedt aan iedereen die een autoverzekering heeft bij FBTO. Het zijn wel voordelen waar voorwaarden aan kunnen zitten, maar je kunt ervan profiteren.

onderhoud auto.jpg

Het gaat om de volgende klantvoordelen:

  • 10% korting op onderhoudsbeurten en reparaties bij Profile. Daar blijft het niet bij, want de APK is gratis en ze maken jouw auto ook nog schoon van binnen en buiten.
  • Je krijgt € 7,50 extra korting op iedere band van Vredestein. Deze korting komt nog bovenop een eventuele korting die ze jou al bieden.
  • Gratis zomercheck en wintercheck. Hierbij controleren ze de bandenprofielen en de bandenspanning. Ook andere zaken als schokdempers, ruitenwissers en verlichting wordt gecontroleerd.
  • Houd je banden langer op spanning met stikstofvulling. Dit is volledig gratis. Je kunt hiervoor binnenrijden bij een Profile Tyre center zonder het maken van een afspraak.
  • Laat je airco controleren en opfrissen voor € 25. 

Tweede autoregeling

2e auto verzekeren.jpgHeb je al een auto verzekerd bij FBTO en wil je een tweede auto verzekeren? Met de tweede autoregeling van FBTO krijg je voor de tweede auto dezelfde korting als in de eerste auto.

Een bijkomend voordeel van de FBTO autoverzekering is dat je aanvullende dekkingen tussentijds kunt aanzetten en uitzetten. Voordat je met de auto op vakantie gaat kun je bijvoorbeeld pechhulp in het buitenland aanzetten. Zodra je weer terug bent, kun je deze module weer uitzetten.

Navigatie