Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Korting op onderhoud bij de FBTO autoverzekering

auto - fbto.jpg

Autoverzekeringen vergelijken is meer dan alleen de premies naast elkaar leggen. De voorwaarden kunnen bij schade een groot verschil maken. Daarnaast bieden sommige verzekeraars ook nog extraatjes. De verzekeraar FBTO bood ook extra voordelen aan, maar ze hebben ervoor gekozen om de focus te leggen op waar ze goed in zijn, namelijk het verzekeren. De kortingsacties en de samenwerkingen daarin zijn ze mee gestopt.

Onderstaande kortingsregeling boden ze in het verleden aan.

  • 10% korting op onderhoudsbeurten en reparaties bij Profile. Daar blijft het niet bij, want de APK is gratis en ze maken jouw auto ook nog schoon van binnen en buiten.
  • € 7,50 extra korting op iedere band van Vredestein. Deze korting komt nog bovenop een eventuele korting die ze jou al bieden.
  • Gratis zomercheck en wintercheck. Hierbij controleren ze de bandenprofielen en de bandenspanning. Ook andere zaken als schokdempers, ruitenwissers en verlichting wordt gecontroleerd.
  • Houd je banden langer op spanning met stikstofvulling. Dit is volledig gratis. Je kunt hiervoor binnenrijden bij een Profile Tyre center zonder het maken van een afspraak.
  • Laat je airco controleren en opfrissen voor € 25. 

Geactualiseerd: 08-08-2019

Geactualiseerd: donderdag 8 augustus 2019

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Vergelijk en bespaar tot € 505
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie