Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Anker

Reisverzekeringen van Anker

Ben je op zoek naar de premie van Anker reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij Anker voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij Anker afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

Anker Insurance is in 1907 ontstaan in het noorden van Nederland. Hier vingen zij zieke bemanningsleden op en verzekerden ongelukken aan boord van schepen. Nu kun je ook vakanties verzekeren met de reisverzekering van Anker Insurance. Je krijgt over de hele wereld hulp van de Anker Alarm Service. Geneeskundige kosten zitten altijd in de standaard dekking van deze reisverzekering.

Vergelijk en bespaar tot € 145
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie