Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
De Goudse

De Goudse reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van De Goudse reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij De Goudse voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij De Goudse afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

De Goudse in in 1924 door de toen 22-jarige Geert Bouwmeester opgericht. De Goudse is altijd een familiebedrijf gebleven en werd geen onderdeel van andere grote verzekeraars. Zoals de naam al zegt, is het kantoor in Gouda te vinden. De verzekeraar richt zich op zakelijke verzekeringen, maar ook particulieren zijn aan het juiste adres bij de Goudse. Ze bieden verzekeringen aan voor particulieren op het gebied van vervoer, aansprakelijkheid, overlijden, inboedel- en opstal en zorg.

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie