Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
Klaverblad

Klaverblad reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van Klaverblad reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij Klaverblad voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij Klaverblad afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

De verzekeraar Klaverblad is er al sinds 1850 toen er nog weinig verzekeringen bestonden. De verzekeraar heeft haar naam te danken aan het logo die ontstond na een samenwerking met drie andere maatschappijen: een klavertjevier. Klaverblad heeft een ruim aanbod aan schade- en levensverzekeringen vooral gericht op ondernemers in midden- en kleinbedrijf en op particulieren. Het is een middelgrote verzekeraar die de nadruk legt op goede dienstverlening en eenvoudige verzekeringen. 

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie