Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Nationale-Nederlanden

Reisverzekeringen van Nationale-Nederlanden

Ben je op zoek naar de premie van Nationale-Nederlanden reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij Nationale-Nederlanden voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij Nationale-Nederlanden afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

Nationale Nederlanden is één van de bekendste en grootste verzekeraars in Nederland. Nationale Nederlanden is ontstaan in 1963 uit de fusie tussen De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank. Ze hebben meer dan 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten. Nationale Nederlanden is als onderdeel van NN Group, waartot ook OHRA en ABN Amro verzekeringen behoren, actief in 20 landen. Ze bieden een totaal pakket aan verzekeringsvormen en andere financiële diensten. 

Vergelijk en bespaar tot € 145
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie