Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken
ZLM

ZLM reisverzekeringen

Ben je op zoek naar de premie van ZLM reisverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de reisverzekeringen bij ZLM voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je reisverzekering bij ZLM afsluiten of de premies vergelijken met die van andere reisverzekeraars.

ZLM staat voor De Zeeuwse Landbouw Maatschappij en werd opgericht in 1843. Vanaf 1951 is ZLM een verzekeringsmaatschappij. Het is een verzekeraar zonder commercieel belang. Ze richten zich op de provincies Noord-Branbant en (zoals de naam als zegt) op Zeeland. Omdat ZLM regionaal werkt, kunnen ze relatief goedkoop verzekeren voor Nederlanders die in deze provincies wonen aanbieden. Uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars is de ZLM al meerdere keren verkozen tot klantvriendelijkste verzekeraar. ZLM biedt verzekeringen voor vervoer, wonen, reizen, ongevallen en rechtsbijstand aan.

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie