Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Verzekeringen vergelijken
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Verzekeringen vergelijken

Hoe verdienen wij?

Poliswijzer.nl biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en verzekeraars betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Pas wanneer je via onze site bij een verzekeraar een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor van de verzekeraar een eenmalige vergoeding van gemiddeld 45 euro. Dit stelt ons in staat om jou onze service gratis aan te bieden en de markt voor verzekeringen transparanter te maken voor jou als consument.

De hoogte van de vergoeding heeft geen invloed op de vergelijking. Verzekeraars waar Poliswijzer.nl geen samenwerking mee heeft, worden wel meegenomen in de vergelijking. Hier ontvangen we geen vergoeding voor. Om de vergelijking zo volledig mogelijk te maken, tonen we de verzekeringen wel.

Daarnaast halen we inkomsten uit banners en advertorials. Adverteerders hebben daarbij geen enkele invloed op de vergelijkingsresultaten.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.