Verzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Wat doen wij voor jou?

Poliswijzer.nl heeft als doel om consumenten onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van verzekeraars. Als zusterbedrijf van de bekende vergelijkers Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com maken wij onderdeel uit van de Bencom Group. Daarmee hebben we ruim 20 jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied. 

We stellen je op Poliswijzer.nl in staat om via onze vergelijker beter en makkelijker een keuze te maken. Dit doen we door je uitgebreide filteropties te bieden zodat je alle polissen kunt vergelijken op premies, dekkingsvoorwaarden en mogelijke kortingen.

Poliswijzer.nl brengt de verschillende polissen zorgvuldig voor je in kaart. Je maakt je eigen keuzes. Je kunt voor zorg-, auto-, woon- en reisverzekeringen echter ook contact opnemen met onze servicedesk voor advies over een bij jou passende polis. Voor het afsluiten van de verzekering sturen we je direct door naar de site van de verzekeraar of stap je rechtstreeks over via de overstapformulieren op Poliswijzer.nl. Na de ontvangst van je nieuwe polis heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je de polis zonder opgaaf van reden annuleren. Gedurende de looptijd van de verzekering is de verzekeraar je aanspreekpunt.

Voor vragen over het gebruik van de website kun je kijken in de FAQ zorgverzekeringenautoverzekeringen, woonverzekeringen of reisverzekeringen. Je kunt ook contact met ons opnemen.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie