Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Verzekeringen vergelijken
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Verzekeringen vergelijken

Hoe volledig zijn wij?

Met alle zorgverzekeraars in de vergelijker is Poliswijzer.nl de meest volledige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen. Inmiddels vergelijken we ook autoverzekeringen, woonverzekeringen en reisverzekeringen. Verzekeraars betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat verzekeraars de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat de voor jou voordeligste verzekering altijd bovenaan in de resultaten.

Wij vergelijken alle verzekeraars die hun premies en voorwaarden ter beschikking stellen. Ook tonen we polissen van verzekeraars die niet via Poliswijzer.nl zijn af te sluiten. Op die manier vind je bij ons altijd een actuele en zo compleet mogelijke vergelijking, waarbij alleen enkele (kleine) verzekeraars ontbreken die hun tarieven niet vrij willen geven aan vergelijkingssites.

Poliswijzer.nl heeft voor het tonen van de actuele premiedata directe koppelingen met Zorgweb en Rolls.

Vinkjes

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.