Verzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Hoe vergelijken wij?

Zorgverzekeringen

Allereerst vragen we enkele gegevens van jou. Je bent niet verplicht deze in te vullen, maar het maakt het voor jezelf wel gemakkelijker. We vragen je postcode om het vinden van gecontracteerde ziekenhuizen in je omgeving makkelijker te maken. Je leeftijd wordt gevraagd omdat er enkele polissen zijn met een leeftijdsafhankelijke premie (bijv. VGZ en Achmea). Je ziet de resultatenlijst met alle zorgverzekeringen, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Eventuele kortingen worden daarbij meegenomen in de premie.

Voor een zo eerlijk mogelijke vergelijking worden polissen standaard weergegeven met het door de overheid vastgestelde verplichte eigen risico. Met de filters kun je je wensen aangeven.Zo kun je aangeven dat je een hoger eigen risico wilt. Je ziet dan direct dat je maandpremie omlaag gaat. Ook kun je de resultaten verfijnen op vrije zorgkeuze en aanvullende (tand)verzekeringswensen. Met de functie "Vergelijk polis" is het mogelijk om de door jou geselecteerde verzekeringen onderling te vergelijken op dekkingsvoorwaarden.

 laptop-vergelijker-2-groot.jpg

Autoverzekeringen

Om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken hebben we maar een paar gegevens van je nodig. Het kenteken van de auto die je wilt verzekeren, je leeftijd, je postcode en het aantal schadevrije jaren. Het aantal schadevrije jaren vind je op je huidige polis. Het kan zijn dat deze verschillen met het werkelijke aantal opgebouwde jaren. De premie die wij in onze vergelijking tonen, kan dus afwijken van de werkelijke premie. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met je huidige autoverzekeraar en deze gegevens opvragen.

Na het invullen van jouw gegevens zie je de resultatenlijst met alle autoverzekeringen, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Onder de getoonde premie zie je meteen of er sprake is van een eigen risico of poliskosten. Binnen de filters kun je aangeven welke aanvullende dekking je eventueel bij je autoverzekering wilt afsluiten. Bij elke verzekering laten we ook zien wat de invloed van een schuldschade is op de premie.

Uiteraard tonen we ook polissen van verzekeraars die niet via Poliswijzer.nl zijn af te sluiten. Of wij wel of geen afspraak met een verzekeraar hebben, heeft geen enkele invloed op de sortering of de wijze waarop de verzekeringen worden getoond.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie