Verzekering vergelijken
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Autoverzekering Dekking Uitgelegd

Alle auto’s moeten in Nederland minimaal WA verzekerd zijn. De Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering vergoedt de schade die je aan anderen toebrengt. Schade aan je eigen auto wordt niet vergoed. Voor auto’s vanaf 9 jaar oud is het vaak voldoende om alleen een WA verzekering af te sluiten.

De WA+ Beperkt Casco verzekering vergoedt de schade die je aan anderen toebrengt. Plus sommige schade aan je eigen auto maar alleen als deze schade niet door jezelf is toegebracht. (bijv. brandschade, ruitschade, diefstal). Een Beperkt Casco verzekering is vooral geschikt voor auto’s van 6 tot 9 jaar oud.

De WA+ Volledig Casco is de meest uitgebreide verzekering en vergoedt de schade die je aan anderen toebrengt. Plus de bij Beperkt Casco gedekte schade en ook de schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Denk daarbij aan schade die ontstaat als gevolg van een aanrijding, omslaan van de auto, slippen en van de weg raken. Een Volledig Casco verzekering is vooral geschikt voor auto’s onder de 6 jaar oud.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie