Verzekering vergelijken
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Verzekeringen vergelijken

Alles over Canal Digitaal

Bij het afsluiten voor een reis-, auto of woonverzekering via Poliswijzer.nl krijg je t/m 30 november 2022 3 maanden gratis tv kijken via de tv-app van Canal Digitaal cadeau. Dat is inclusief live Eredivisie Voetbal! Maar wat is Canal Digitaal nu eigenlijk? En wat kun je ermee? Wij leggen je graag uit hoe dit werkt.

nieuwsbericht-pw-canal-digitaal.png

Hoe lever ik mijn actiecode in?

 • Je ontvangt binnen drie tot vier weken na je aanmelding een e-mail met daarin een link naar je persoonlijke pagina op Poliswijzer.nl waar de actiecode voor je klaarstaat.
 • Je kunt de actiecode inleveren op de speciale actiepagina.
 • Kies voor bestel en kijk direct. Vul vervolgens alle gegevens in en kies voor ‘Kortingscode gebruik’.

Heb je hulp nodig bij het inleveren van de actiecode? Neem dan contact op met Canal Digitaal. Zij kunnen je vragen over de actiecode beantwoorden.

Waarom moet ik € 0,01 betalen?

Om uw gegevens te controleren, brengt Can Digitaal 1 cent in rekening. Middels de actiecode maakt u tot 3 maanden gratis gebruik van deze abonnementsvorm. Als u tevreden bent en gebruik wilt blijven maken van Can Digitaal, hoeft u niets te doen. Na uw actieperiode wordt uw abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement van €14,95 per maand. U zit nergens aan vast, uw abonnement is per maand opzegbaar.

Hoe werkt de Canal Digitaal TV-app?

Met de Canal Digitaal TV-app bepaal je zelf waar en wanneer je tv wilt kijken. Of dit nu live tv is of als je je favoriete programma wilt terugkijken. Het kan allebei. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding.

Hoe installeer ik de Canal Digitaal TV-app?

De Canal Digitaal TV-app is beschikbaar voor mobiele telefoon, tablet of smart TV. Maak je gebruik van Android dan kunt je deze downloaden in de Google Play Store. Bij iOS kun je de app vinden in de App Store.

Volg de volgende stappen om de app te installeren op je Smart TV:

 1. Ga naar de App Store
 2. Zoek op "Canal Digitaal"
 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV App
 4. Open de app als de installatie voltooid is

Welke zenders kan ik kijken met de Smart TV App?

Met Canal Digitaal heb je keuze uit meer dan 78 verschillende TV-zenders inclusief ESPN Eredivisie (ESPN, ESPN 2 en 3 en vanaf augustus ESPN 4). Voor zo’n soortgelijk TV-pakket met ESPN betaal je bij providers ca. € 25. Dit is gebaseerd op de gemiddelde prijs van een TV-pakket van € 12 en een ESPN compleet abonnement van € 12,99 per maand. Daarnaast heb je ook toegang tot Canal+ Series: urenlang kijkplezier met de beste series en films on demand. Benieuwd naar het overzicht? Neem dan een kijkje in dit TV-kanalen overzicht.

Wat zijn de voordelen?

Ben je meer onderweg dan thuis? Met de TV-app heb je alles van TV gewoon in één app. Zo kijk je televisie waar en wanneer jij dat wilt. Je ontvangt met een abonnement op de TV app:

 • Kijk overal via je telefoon, tablet, laptop of TV
 • De beste programma’s en ESPN Eredivisie (ESPN, ESPN 2 en 3 en vanaf augustus ESPN 4)
 • Kijk live via TV Gemist tot 7 dagen terug en pauzeer. Een actueel overzicht van zenders kunt u vinden onder ‘zenderoverzicht’
 • Gebruik de app op 5 apparaten, kijk op 2 tegelijk

Ik kan de TV-app niet vinden. Wat moet ik doen?

Controleer de regio-instelling van je tv. Zet deze op ‘Nederland’ indien mogelijk. Als je nu in de App Store van je tv geen resultaat krijgt op de zoekterm ‘Canal Digitaal’, dan is de Smart TV App op jouw tv helaas (nog) niet beschikbaar. Benieuwd voor welke TV’s de Smart Tv App beschikbaar is? Hier vind je dit overzicht.

Hoe kan ik extra zenders ontvangen via de TV app?

Om extra zenders te ontvangen via de Smart TV App is het belangrijk dat de hybridemodus wordt ingeschakeld. Dit kun je zelf doen via het instellingenmenu van uw smart-tv:

 • Druk op de afstandsbediening op de ‘extra’-knop of de knop die dezelfde functie vervult.
 • Ga naar ‘Instellingen’.
 • Druk op ‘Installatie’ en kies ‘Satellietinstellingen’.
 • Druk op ‘Satelliet inschakelen’.
 • De Smart TV App kan nu niet alleen internetzenders vinden, maar ook zenders die alleen via de satelliet zijn te ontvangen.

Hoe zorg ik ervoor dat het abonnement na afloop stopt?

Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement voor onbepaalde tijd automatisch voortgezet. Je kunt binnen de proefperiode van 3 maanden aangeven dat je geen gebruik meer wilt maken van de dienst door zelf op te zeggen in de mijn-omgeving  van Canal Digitaal. Wanneer je klikt op 'Abonnement' zie je daar de optie 'Abonnement beëindigen'. Bij beëindiging zal het abonnement geldig blijven tot en met de lopende maand waarvoor via de actiecode toegang is verkregen. Let op: wanneer je je uitschrijft voor e-mailberichten van Canal Digitaal, ontvang je ook geen servicemails meer. In dat geval word je niet meer op de hoogte gebracht wanneer je gratis periode bijna afloopt. 

Kunnen bestaande klanten ook deelnemen aan de actie?

Nieuwe Canal Digitaal klanten kunnen de eerste 3 maanden van het abonnement gratis gebruik maken van Canal Digitaal. Bent je al klant? Dan is dit niet meer mogelijk. Omdat we willen dat je als bestaande klant ook kunt profiteren van iets extra's bij een overstap ontvangt je 5 gratis films, die je terug kunt vinden in Canal Video on Demand. Om hier gebruik van te maken dien je contact op te nemen met Canal Digitaal onder vermelding van je actiecode. De gratis films worden vervolgens toegevoegd aan je account.

Kan ik meerdere actiecodes inleveren?

Ja, je kunt meerdere actiecodes inleveren. Voor het inleveren van een tweede actiecode kun je contact opnemen met de klantenservice van Canal Digitaal. Een tweede actiecode heeft vervolgens de waarde van 5 gratis films.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie