Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Dé onafhankelijke vergelijkingssite voor je zorgverzekering

Poliswijzer.nl is dé website voor het vergelijken van zorgverzekeringen. Je kunt er namelijk alle zorgverzekeringen van Nederland vergelijken. Ook de belangrijkste collectieve zorgverzekeringen. Vergelijken is dankzij onze handige zorgvergelijker heel eenvoudig. Net zoals overstappen van zorgverzekeraar. En goed om te weten: Poliswijzer.nl is honderd procent onafhankelijk. De verzekeraars komen in de vergeljking op de plek die ze ook echt verdienen.

Kies uit de top 5 of gebruik onze handige zorgvergelijker

Zorgverzekering vergelijken moet leuk en eenvoudig zijn. Dat is onze missie. Daarom vind je op Poliswijzer.nl een handige top 5. Zo hoef je niet lang te zoeken. Maar je kunt met onze handige zorgvergelijker ook precies aangeven wat jij belangrijk vindt in een zorgverzekering. Je krijgt dan te zien welke zorgpolis het beste bij jou past. Twijfel je tussen een aantal zorgpolissen? Dan zet onze zorgvergelijker deze voor je naast elkaar, zodat je makkelijk de belangrijkste verschillen kunt zien.

Makkelijk overstappen met onze zorgverzekeringvergelijker

Heb je een goede zorgverzekering gevonden? Dan kun je heel makkelijk overstappen. Voor de meeste zorgverzekeringen kan dat op Poliswijzer.nl. Je vult jouw gegevens in en ontvangt je gekozen zorgverzekering van de zorgverzekeraar. Een aantal verzekeringen kun je niet op Poliswijzer.nl afsluiten. Bijvoorbeeld omdat de verzekeraar geen zorgverzekeringen wil aanbieden via vergelijkingssites. Natuurlijk helpen we je dan om de zorgverzekering rechtstreeks bij de verzekeraar af te sluiten.

Vragen over zorgverzekeringen?

Als je je zorgverzekeraars gaat vergelijken kom je vast zaken tegen die vragen oproepen. Kijk in dat geval bij de veelgestelde vragen over zorgverzekeringen. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op!

Geactualiseerd: 16-09-2020


Gepubliceerd: donderdag 27 november 2014
Geactualiseerd: woensdag 16 september 2020

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie