Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Dé onafhankelijke vergelijkingssite voor je zorgverzekering

Poliswijzer.nl is dé website voor het vergelijken van zorgverzekeringen. Je kunt er namelijk alle zorgverzekeringen van Nederland vergelijken. Ook de belangrijkste collectieve zorgverzekeringen. Vergelijken is dankzij onze handige zorgvergelijker heel eenvoudig. Net zoals overstappen van zorgverzekeraar. En goed om te weten: Poliswijzer.nl is honderd procent onafhankelijk. De verzekeraars komen in de vergeljking op de plek die ze ook echt verdienen.

Kies uit de top 5 of gebruik onze handige zorgvergelijker

Zorgverzekering vergelijken moet leuk en eenvoudig zijn. Dat is onze missie. Daarom vind je op Poliswijzer.nl een handige top 5. Zo hoef je niet lang te zoeken. Maar je kunt met onze handige zorgvergelijker ook precies aangeven wat jij belangrijk vindt in een zorgverzekering. Je krijgt dan te zien welke zorgpolis het beste bij jou past. Twijfel je tussen een aantal zorgpolissen? Dan zet onze zorgvergelijker deze voor je naast elkaar, zodat je makkelijk de belangrijkste verschillen kunt zien.

Makkelijk overstappen met onze zorgverzekeringvergelijker

Heb je een goede zorgverzekering gevonden? Dan kun je heel makkelijk overstappen. Voor de meeste zorgverzekeringen kan dat op Poliswijzer.nl. Je vult jouw gegevens in en ontvangt je gekozen zorgverzekering van de zorgverzekeraar. Een aantal verzekeringen kun je niet op Poliswijzer.nl afsluiten. Bijvoorbeeld omdat de verzekeraar geen zorgverzekeringen wil aanbieden via vergelijkingssites. Natuurlijk helpen we je dan om de zorgverzekering rechtstreeks bij de verzekeraar af te sluiten.

Vragen over zorgverzekeringen?

Als je je zorgverzekeraars gaat vergelijken kom je vast zaken tegen die vragen oproepen. Kijk in dat geval bij de veelgestelde vragen over zorgverzekeringen. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op!

Geactualiseerd: 16-09-2020

Navigatie