Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

All risk autoverzekering

  • Nee, maar de WA autoverzekering wel. Je kunt zelf kiezen voor een uitgebreidere dekking, zoals WA+ volledig casco (all risk).

  • De meest uitgebreide vorm voor een autoverzekering is de volledig casco (all risk) verzekering. De all risk autoverzekering dekt naast de WA en beperkt casco gedekte schades ook schade aan je eigen auto die je zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld schade door botsen, omslaan, slippen, van de weg raken of te water raken.

  • De meest uitgebreide dekking wordt vaak gekozen voor nieuwe auto’s tussen de 0 en 5 jaar oud. 

  • Met de all risk autoverzekering keert de verzekeraar schade aan jouw eigen auto uit. Ook als jij de schade zelf veroorzaakt hebt. Met deze verzekeringsvorm voorkom je dat je jouw dure auto verliest door een foutje in het verkeer.

  • De goedkoopste volledig casco (all risk) autoverzekering kun je vaak afsluiten vanaf midden € 30. De premie hangt af van veel factoren, zoals je type auto en aantal schadevrije jaren. Vul daarom je eigen gegevens in de vergelijker in en kom erachter welke all risk autoverzekering voor jou het voordeligst is.

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van autoverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 300
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie