Verzekering vergelijken
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Kijk 3 maanden gratis Canal Digitaal na overstap via Poliswijzer.nl

door Lesley Anker Leestijd: 3 minuten

Vanaf vandaag t/m 30 september 2021* ontvang je bij een overstap naar een auto-, woon-, zorg- of reisverzekering via Poliswijzer.nl drie maanden gratis de Canal Digitaal TV-app ter waarde van € 44,85. Zo kun je onbeperkt live Eredivisie en de populairste programma’s en series kijken op je smart-tv, smartphone, computer of tablet. Waar en wanneer je maar wilt. Waarom is Canal Digitaal zo leuk? Wij vertellen er alles over!

nieuwsbericht-pw-canal-digitaal.png

Live tv (terug)kijken van 78 zenders inclusief ESPN sportzenders

Met Canal Digitaal kijk je live tv-programma’s in HD kwaliteit. Deze programma’s kun je ook een week lang terugkijken of opnemen en 365 dagen bewaren. Canal Digitaal heeft niet alleen de zenders die je gewend bent van de Nederlandse televisie. Je hebt keuze uit een breed aanbod van 78 verschillende zenders. Ben je een sportliefhebber? Mis niks van de Eredivisie met ESPN 1, 2 en 3. Daar komt vanaf 1 augustus ook het internationale kanaal ESPN 4 bij.

Oneindig bingewatchen met Canal+ Series

Canal Digitaal biedt naast tv-programma’s en sportwedstrijden ook exclusieve series aan. Elke maand wordt het serie-aanbod aangevuld, zoals in juli met bijvoorbeeld de series Life, Trust me en War of the Worlds. Andere populaire Canal+ Series zijn Mad Men, Normal People en The Great. 

Stream overal in Nederland en Europa op 5 apparaten

Wil je goed voorbereid zijn op jouw vakantie? Sluit dan een reisverzekering af via Poliswijzer.nl en maak gebruik van de Canal Digitaal TV App op jouw vakantiebestemming. Canal Digitaal is namelijk in heel Europa beschikbaar. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding (4G, 5G of wifi). Is jouw familielid thuisgebleven? Dat is geen probleem. In totaal kun je op 5 verschillende apparaten kijken, waarvan op 2 tegelijkertijd.

Bestaand abonnee of twee actiecodes? Ontvang 5 gratis films

Heb je al een Canal Digitaal abonnement? Ook dan heb jij iets aan deze actie. Je kunt na een overstap 5 gratis films uitkiezen via Canal Video on Demand. Hier heb je de keuze uit de nieuwste films die net uit de bioscoop zijn. Heb je twee actiecodes? Bijvoorbeeld omdat je op Poliswijzer.nl naast een reisverzekering ook een woonverzekering afsluit. Of ook op onze vergelijkingssite Gaslicht.com overstapt naar een andere energieleverancier. Dan kun je met de tweede actiecode ook gebruik maken van de 5 gratis films. 

Meer weten over de Canal Digitaal actie?

Wil je meer weten over de actie? Bijvoorbeeld hoe je de actiecode inlevert of welke zenders er allemaal worden aangeboden? Bekijk dan alle actievoorwaarden en de veelgestelde vragen over Canal Digitaal.

* Wegens succes is de actie verlengd t/m 30 juni 2022.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 30 maart 2022

Lesley Anker
Lesley Anker Online Productspecialist Verzekeringen

Lesley is sinds 2019 werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan Lesley je het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Lesley vindt het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie