Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

WA autoverzekering

  • Ja, volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen moet jouw auto minimaal WA verzekerd zijn.

  • Met een WA-autoverzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering) verzeker je de schade die jouw auto veroorzaakt aan anderen. Een WA-autoverzekering is een minimale verzekering die je verplicht voor je auto moet afsluiten.

  • De WA autoverzekering dekt niet de schade aan je eigen auto. Daarvoor heb je een uitgebreidere dekking nodig, namelijk de WA beperkt casco of de WA volledig casco.

  • Deze dekking wordt vaak gekozen voor auto’s ouder dan 10 jaar. Een uitgebreidere dekking is duurder en kan vaak niet uit voor een oude auto.

  • Een goedkope WA verzekering is snel gevonden. De premie hangt af van veel factoren, zoals je type auto en aantal schadevrije jaren. Vul daarom je eigen gegevens in de vergelijker in en kom erachter welke WA autoverzekering voor jou het voordeligst is.

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van autoverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 885
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA + volledig casco autoverzekering zonder eigen risico.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie