Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Autoverzekeringen vergelijken

Beperkt Casco Autoverzekering

  • Nee, maar de WA autoverzekering wel. Je kunt zelf kiezen voor een uitgebreidere dekking, zoals de WA+ beperkt casco autoverzekering.

  • De beperkt casco dekking kan als aanvulling op de WA dekking worden afgesloten. De beperkt casco autoverzekering dekt schade aan de eigen auto als dat niet is ontstaan door eigen schuld. Dus bijvoorbeeld schade door brand, blikseminslag, storm en diefstal. Ook ruitschade en een botsing met loslopende dieren is verzekerd.

  • De beperkt casco autoverzekering dekt geen schade door vandalisme en schade door eigen schuld. 

  • Deze dekking wordt vaak gekozen voor auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud. Een uitgebreidere all risk autoverzekering is duurder en kan vaak niet uit voor een auto die al een aantal jaren meegaat. 

  • De goedkoopste beperkt casco autoverzekering kun je vaak afsluiten vanaf midden € 20. De premie hangt af van veel factoren, zoals je type auto en aantal schadevrije jaren. Vul daarom je eigen gegevens in de vergelijker in en kom erachter welke beperkt casco autoverzekering voor jou het voordeligst is.

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van autoverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 505
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste WA autoverzekering.
per jaar op je autoverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle autoverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie