Verzekering vergelijken
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer.nl

4 reacties Leestijd: 2 minuten

Internetondernemer Ben Woldring duikt met de introductie van Poliswijzer.nl in de markt van zorgverzekeringen. Met ruim zestien jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied stort de Bencom Group zich nu ook op de onoverzichtelijke zorgmarkt met een wirwar aan polissen. Dit vanuit zijn missie: consumenten duidelijkheid en eenvoud brengen in complexe markten.

Vergelijk zorgverzekeringen voor 2022

Groot prijsverschil tussen polissen

Met Poliswijzer.nl laat Ben Woldring op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien dat het mogelijk is om te besparen op de premie zonder dat de verzekerde hoeft te vrezen voor verminderde zorgkwaliteit. “Per 1 januari gaan de meeste premies flink omhoog. Op Poliswijzer.nl laten we zien dat het verschil tussen de goedkoopste en duurste polis met volledig vrije zorgkeuze alleen al ruim 300 euro op jaarbasis bedraagt, nog zonder een verhoogd eigen risico”, aldus Woldring. Dit grote verschil is opmerkelijk, aangezien de minimale dekking van iedere basisverzekering identiek is. Wanneer je ook nog kijkt naar een verhoogd eigen risico en de budgetpolissen waarmee de vrije zorgkeuze kan worden beperkt, zijn de prijsverschillen nog groter.

Alle zorgverzekeraars

Poliswijzer.nl is met ruim vijftig verzekeraars momenteel een van de meest volledige vergelijkers van zorgpremies in Nederland. Daarbij zijn een aantal grote publieke collectiviteitskortingen meegenomen. Overeenkomstig de gedachte achter de sites Bellen.com, Gaslicht.com en LookingforBooking.com wordt de onafhankelijkheid bewaakt doordat verzekeraars niet betalen om in de vergelijking opgenomen te worden en er geen verzekeraar (mede)eigenaar is van Poliswijzer.nl.

poliswijzer-logo-1.png

Volledige resultatenlijst met slimme filters

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) gaf in haar nieuwsbericht van 18 november j.l. aan dat ze het zou toejuichen als vergelijkingssites na invoer van gegevens niet eerst een top 3 laten zien, maar direct een volledige resultatenlijst aan de consument tonen. Bij de ontwikkeling van Poliswijzer.nl is rekening gehouden met deze wens van de AFM in het belang van de consument, door na invoer van leeftijd en postcode, direct een volledige resultatenlijst te tonen. Hiermee is in één oogopslag duidelijk welke polissen het voordeligst zijn. Tegelijkertijd hoef je op Poliswijzer.nl geen lange vragenlijsten in te vullen of eindeloos heen en weer te klikken om tot een keuze te komen dankzij snelle en slimme filtermogelijkheden. De consument zit daarmee zelf aan de knoppen.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 28 september 2017

Reacties (4)

Geplaatst door: Iedereenbespaart.nl ()

In mijn optiek een welkome aanvulling. Het is redelijk eenvoudig snel een vergelijking te maken. Persoonlijk druk ik vergelijking websites meteen weg als het niet snel genoeg duidelijk is.

Geplaatst door: John ()

Maar zeer weinig collectieve kortingen, voor een zeer beperkte groep. Zo ontbreekt b.v. mijn collectieve korting voor ambtenaren bij de IZA!

Geplaatst door: sander ()

geen meerwaarde tov andere websites. Collectieve kortingen ontbreken. Goedkoopste polis is zilveren kruis (met korting voor 80% van de Nederlanders) niet Anderzorg. Overigens is dit een probleem met alle andere vergelijkingssites.

Opmerking van de redactie op 04-12-2014
Collectiviteitskortingen niet gevonden op de site? Dat is jammer, we vermelden ze namelijk wel. Mogelijk niet duidelijk genoeg vindbaar...
Geplaatst door: Ineke ()

Gefeliciteerd met de nieuwe site! Ziet er goed uit!

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie