Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

TOP 5 basis zorgverzekeringen met max. eigen risico

In deze top 5 staan de goedkoopste basis zorgverzekeringen met het maximum eigen risico van € 885 en minimaal 50% vrije ziekenhuiskeuze. Om een goed beeld te krijgen van de vijf voordeligste zorgverzekeringen wordt in deze top 5 de goedkoopste basisverzekering van één concern getoond. Als een concern meerdere zorgverzekeringen aanbiedt waarvan de premie en inhoud hetzelfde is vind je die terug in de vergelijker.

Kies je voor een vrijwillig eigen risico, dan krijg je van je zorgverzekeraar korting op de zorgpremie. Deze korting is ongeveer de helft van het vrijwillig risico dat je kiest. Verhoog je dit met € 500 tot € 885, dan levert dit dus op jaarbasis een korting van ongeveer € 250 op.

Een hoog vrijwillig eigen risico blijft een gok. Kies je voor een vrijwillig eigen risico van € 500 en heb je pech en moet je naar het ziekenhuis, dan kun je het bedrag van € 885 in één keer op tafel leggen. Je zou dit bedrag op voorhand alvast apart kunnen leggen.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie