Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken

Annuleringsverzekering

 • Ja, je kunt een doorlopende reisverzekering inclusief annuleringsverzekering afsluiten. Met deze aanvullende dekking hoef je geen losse annuleringsverzekering meer af te sluiten.

 • Ja, dat kan, maar sluit de annuleringsverzekering wel af binnen 7 na het boeken van de vakantie en vóórdat je reis begint. Anders biedt de annuleringsverzekering geen volledige dekking. 

 • De annuleringsverzekering keert alleen uit als je door een plotselinge ziekte de vakantie moet annuleren. Als je uit voorzorg (ook al is dit een advies van de dokter) de reis annuleert, keert de annuleringsverzekering niet uit. 

 • Een annuleringsverzekering biedt dekking als je door ernstige gebeurtenissen niet op vakantie kunt, maar wel al een vakantie hebt geboekt. De annuleringsverzekering keert ook uit als je jouw vakantie moet onderbreken door ziekte of een ongeval. Ook als je terug moet naar Nederland door bijvoorbeeld een sterfgeval van directe familie. 

 • De annuleringsverzekering sluit je af: 

  • voordat je op vakantie gaat; 
  • binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie.  

  Als je langer wacht is het annuleren van de vakantie niet meer mogelijk als de annulering het gevolg is van een bestaande kwaal of situatie. Je was bijvoorbeeld al ziek bij het afsluiten van de reisverzekering met de annuleringsdekking. 

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van reisverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie