Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken

Het Coronavirus en de reisverzekering

  • Deze filter toont alle reisverzekeringen die dekking bieden tegen corona gerelateerde zaken in landen met kleurcodes groen, geel of geel naar oranje/rood tijdens de reis.

  • Als je op vakantie gaat naar een bestemming met een negatief reisadvies van de Rijksoverheid, dan kan de reisverzekeraar dekking weigeren. De dekking voor medische kosten wordt bijvoorbeeld beperkt als je corona oploopt in een gebied met code oranje of rood.

  • Nee, de reisverzekering vergoedt de verplichte coronatest waarvan je de negatieve uitslag moet laten zien voordat je het vliegtuig instapt niet. Ook niet als je medische kosten hebt meeverzekerd.

  • Nee, het uitbreken van corona op je reisbestemming is geen onvoorziene en plotselinge gebeurtenis, omdat het redelijkerwijs te verwachten is. Een uitbraak van corona is dus geen geldige annuleringsreden, waardoor de annuleringsverzekering niet uitkeert. 

  • Als je niet mag reizen, omdat je in Nederland in quarantaine moet blijven, zijn de annuleringskosten helaas niet verzekerd. 

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van reisverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie