Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Reisverzekeringen vergelijken

Reisverzekeringen vergelijken

  • Elke reisverzekeraar kiest haar eigen premie. Ook verschillen de vergoedingen die onder de reisverzekering vallen per verzekeraar. Door alle reisverzekeringen met elkaar te vergelijken op premie en inhoud van het pakket weet je zeker dat je de beste reisverzekering vind voor de laagste prijs. 

  • Voordat je een reisverzekering afsluit, bepaal je: 

    • Of een kortlopende of doorlopende reisverzekering het voordeligst is voor jouw vakantie 
    • Of je aanvullende dekkingen in jouw vakantie(s) nodig hebt, zoals wintersportdekking 

    Wil je niets vergeten en de beste reisverzekering afsluiten? Gebruik onze keuzehulp.  

  • Dat ligt aan de dekking die je nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld op wintersport of beoefen je gevaarlijke sporten? Gebruik de keuzehulp om erachter te komen welke reisverzekering in jouw situatie de beste dekking biedt. Of geef gelijk in de vergelijker aan wat jouw voorkeuren zijn. Alleen de reisverzekeringen die voldoen aan jouw wensen en passen bij jouw vakantie(s) blijven in de resultaten over. 

  • Ja, dat kan nog op de reisdag zelf. Dus ook als je al op het vliegveld staat. Op Poliswijzer.nl vergelijk je binnen een paar minuten reisverzekeringen en kun je de reisverzekering gelijk afsluiten. De polis en de informatie die je nodig hebt bij calamiteiten krijg je direct na het afsluiten via de mail toegestuurd.  

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van reisverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 172
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste doorlopende reisverzekering.
per jaar op je reisverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle reisverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie