Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
ABN-AMRO

Kies voor een woonverzekering bij ABN AMRO

Ben je op zoek naar de premie van ABN-AMRO woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij ABN-AMRO voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij ABN-AMRO afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ABN-AMRO

De ABN Amro is natuurlijk vooral bekend als één van de drie grootste banken van Nederland, maar ook voor het verzekeren kun je bij de ABN Amro terecht. Voor particulieren bieden ze de meest noodzakelijke verzekeringen aan. Met de inboedelverzekering en de opstalverzekering kun je niet onderverzekerd zijn. Je bent dus nooit voor een te laag bedrag verzekerd. Er zit een koppeling tussen bankzaken en het verzekeren. Zonder een betaalrekening bij de ABN kun je geen woonverzekering afsluiten. De verzekeringen van ABN Amro kun je niet afsluiten via Poliswijzer.nl, maar we nemen ze wel mee in de vergelijking.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie