Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
InShared

Kies voor een woonverzekering bij InShared

Ben je op zoek naar de premie van InShared woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij InShared voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij InShared afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van InShared

InShared in een online verzekeraar onder de vleugels van Achmea Schadeverzekeringen. Verzekerden kunnen een jaarbeloning krijgen na afloop van een verzekeringsjaar. Of er een bonus komt en de hoogte ervan is afhankelijk van schadelasten van de verzekeraar. Verzekerden delen dus mee in een lagere kosten door lagere schadelasten. Je kunt jouw verzekeringen eenvoudig zelf beheren en aanpassen. Hiervoor krijg je inloggegevens van de verzekeraar. InShared heeft een ruim aanbod in schadeverzekeringen. Uiteraard nemen wij deze verzekeraar mee bij het vergelijken van de woonverzekeringen en de autoverzekering. 

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie