Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Centraal Beheer

Kies voor een woonverzekering bij Centraal Beheer

Ben je op zoek naar de premie van Centraal Beheer woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Centraal Beheer voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Centraal Beheer afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Centraal Beheer

Centraal Beheer is onderdeel van Achmea sinds 1995. Door de reclamecompagnes van jaren geleden van de verzekeraars weten veel Nederlanders waar de verzekeraar gevestigd is, namelijk in Apeldoorn. De verzekeraar is inmiddels 110 jaar oud. In de jaren 70 zijn ze verhuisd naar Apeldoorn waar de verzekeraars inmiddels ook mee vergroeid is. 

Het is een complete verzekeraar die vrijwel alle verzekeringen aanbieden voor zowel particulieren als voor zakelijke relaties. Het is een online verzekeraar waarbij je jouw verzekeringen eenvoudig zelf kunt beheren. Wij nemen de verzekeraar mee bij het vergelijken van de woonverzekeringen, maar ook voor de autoverzekering.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie