Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
ZLM

Kies voor een woonverzekering bij ZLM

Ben je op zoek naar de premie van ZLM woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij ZLM voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij ZLM afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ZLM

ZLM is een verzekeraar zonder winstoogmerk. Ze werken lokaal, ze richten zich namelijk op de provincies Noord-Branbant en Zeeland. Door de regionale focus kunnen ze relatief goedkoop verzekeren voor Nederlanders die in het werkgebied wonen. Uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars is de ZLM al meerdere keren verkozen tot klantvriendelijkste verzekeraar. De verzekeraar ZLM bieden autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen, ongevallenverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen aan.

Vergelijk en bespaar tot € 439
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie