Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Univé

Kies voor een woonverzekering bij Univé

Ben je op zoek naar de premie van Univé woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Univé voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Univé afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Univé

Univé werkt als vereniging zonder winstoogmerk. Ze zijn een zogenaamde coöperatieve verzekeraar. Verzekeringsnemers zijn vaak ook lid van de vereniging. De klanten adviseren ze telefonisch en via de 110 winkels in verschillende delen in Nederland. De hoofdvestigingen staan in Assen en Zwolle. Het bedrijf bestaat sinds 1991. Uiteraard kun je de verzekeringen ook online afsluiten en beheren. Univé biedt particuliere verzekeringen aan op het gebied van gezondheid, vervoer, vrije tijd, wonen, recht, pensioen, lijfrente en uitvaart.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie