Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Vereniging Eigen Huis

Kies voor een woonverzekering bij Vereniging Eigen Huis

Ben je op zoek naar de premie van Vereniging Eigen Huis woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Vereniging Eigen Huis voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Vereniging Eigen Huis afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is een consumentenorganisatie die haar leden met een eigen huis diverse diensten aanbiedt waaronder woonverzekeringen. De risicodrager van deze verzekeringen is REAAL. De administratie wordt uitgevoerd door volmachtpartij Intrasurance BV. Vereniging Eigen Huis is opgericht in 1974 en telt nu al meer dan 800.000 leden. De organisatie heeft geen winstoogmerk en is gevestigd in Amersfoort.

Vergelijk en bespaar tot € 439
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie