Woonverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
FBTO

Kies voor een woonverzekering bij FBTO

Ben je op zoek naar de premie van FBTO woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij FBTO voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij FBTO afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van FBTO

De afkorting FBTO staat voor de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. De verzekeraar bestaat sinds 1956 en is een van de grootste internetverzekeraars van Nederland met ongeveer 700.000 klanten en meer dan 400 medewerkers. De verzekeraar is een onderdeel van Achmea. Onder de naam van deze grote verzekeraar vallen onder andere ook: Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en Avero Achmea. FBTO biedt particuliere verzekeringen aan voor de auto, zorg, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen, uitvaart, overlijdensrisico, wonen, reizen en vrije tijd.

Vergelijk en bespaar tot € 90
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste inboedelverzekering met een extra uitgebreide dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie