Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Aegon

Kies voor een woonverzekering bij Aegon

Ben je op zoek naar de premie van Aegon woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Aegon voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Aegon afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Aegon

Aegon is opgericht in 1983 en biedt financiële producten voor nu en later aan. Het is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Aegon werkt vooral met tussenpersonen samen, maar ze hebben ook woonverzekeringen die je online kunt afsluiten. Naast de woonverzekeringen bieden ze bijvoorbeeld ook autoverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken aan. Ook kun je terecht voor producten op het gebied van sparen, beleggen, vermogensbeheer, hypotheken en pensioen.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie