Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
OHRA

Kies voor een woonverzekering bij OHRA

Ben je op zoek naar de premie van OHRA woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij OHRA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij OHRA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van OHRA

OHRA is een zogenaamde direct writer. Dat wil zeggen dat ze verzekeringen rechtstreeks aanbieden aan de klant, dus zonder tussenkomst van een tussenpersoon. De afkorting OHRA staat voor Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Tegenwoordig richten ze zich niet meer alleen op ambtenaren. Iedereen is welkom bij OHRA. Ze zijn al meer dan 90 jaren actief en hebben inmiddels 800.000 verzekerden in de boeken. OHRA richt zich op mensen die weten wat ze willen en veel zelf online willen en kunnen regelen.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie