Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
ANWB

Kies voor een woonverzekering bij ANWB

Ben je op zoek naar de premie van ANWB woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij ANWB voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij ANWB afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ANWB

De Algemene Nederlandsche Wielrijders Bond (ANWB) bestaat al sinds 1883 en is de grootste vereniging in Nederland met ongeveer 4,5 miljoen leden. ANWB staat vooral bekend om de Wegenwacht en producten en diensten op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. ANWB heeft particuliere verzekeringsproducten voor wonen, vervoer en reizen. Leden krijgen korting op het afsluiten van een verzekering, daarnaast is er pakketkorting. Met de autoverzekering en de woonverzekeringen kan de verzekeraar de strijd met andere verzekeraars goed aan.

Vergelijk en bespaar tot € 439
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie