Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Klaverblad

Kies voor een woonverzekering bij Klaverblad

Ben je op zoek naar de premie van Klaverblad woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Klaverblad voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Klaverblad afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Klaverblad

De verzekeraar Klaverblad bestaat al sinds 1850. Ze bieden een ruim aanbod aan schade- en levensverzekeringen. Ze zijn vooral gericht op agriariers, het MKB en op particulieren. Het is een middelgrote verzekeraar die de nadruk legt op goede dienstverlening en eenvoudige en complete verzekeringen. Het afsluiten en het beheren van verzekeringen loopt via een assurantieadviseur of online via Klaverblad Assurantiën. Je vindt de premies van Klaverblad natuurlijk ook terug in onze vergelijker. 

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie