Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Allianz Direct

Kies voor een woonverzekering bij Allianz Direct

Ben je op zoek naar de premie van Allianz Direct woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Allianz Direct voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Allianz Direct afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Allianz Direct

Allianz Direct bestaat sinds 2019 en is een samenvoeging van vier online verzekeraars in Europa, waaronder het voormalige Allsecur. De online verzekeraar is onderdeel van moederorganisatie Allianz, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Naast autoverzekeringen, biedt Allianz Direct ook woonverzekeringen aan. Omdat Allianz Direct zich in tegenstelling tot andere verzekeraars richt op een paar soorten verzekeringen voor particulieren, worden de processen binnen het bedrijf goed afgestemd op de verzekeringen die worden aangeboden. Bij schade kun je rekenen op en goede begeleiding en informatievoorziening. Het is een praktische verzekeraar die het verzekeren eenvoudig heeft gemaakt.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie