Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Lemonade

Kies voor een woonverzekering bij Lemonade

Ben je op zoek naar de premie van Lemonade woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Lemonade voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Lemonade afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Lemonade

Lemonade biedt verzekeringen voor huiseigenaren en huurders en ziektekostenverzekeringen voor huisdieren in de Verenigde Staten evenals inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen in Duitsland en Nederland via haar volledig gelicentieerde verzekeringsmaatschappijen. Gedreven door kunstmatige intelligentie en gedragseconomie, streeft Lemonade ernaar om tussenpersonen en bureaucratie vervangen door bots en machine learning, met als doel papierwerk te vermijden en alles direct te kunnen regelen. De verzekeraar is een gecertificeerde B-Corp en doneert overgebleven premie aan goede doelen die haar community kiest via de jaarlijkse Giveback.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie