Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Nationale-Nederlanden Bank

Kies voor een woonverzekering bij Nationale-Nederlanden Bank

Ben je op zoek naar de premie van Nationale-Nederlanden Bank woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Nationale-Nederlanden Bank voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Nationale-Nederlanden Bank afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Nationale-Nederlanden Bank

Nationale Nederlanden is één van de bekendste en grootste verzekeraars in Nederland. Ze hebben meer dan 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten. Ze zijn ook actief in het buitenland, in totaal in 20 landen. Zij houden het aanbod niet beperkt tot maar een aantal verzekeringsvormen. Ze bieden een totaal pakket aan financiële diensten. Nationale-Nederlanden is ontstaan in 1963 uit de fusie tussen De Nederlanden van 1845 en de Nationale Levensverzekering-Bank.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie