Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Unigarant

Kies voor een woonverzekering bij Unigarant

Ben je op zoek naar de premie van Unigarant woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Unigarant voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Unigarant afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Unigarant

Unigarant is de verzekeraar van de ANWB gevestigd in Hoogeveen. Al sinds 1972 bieden ze verzekeringen aan. Ze bieden online verzekeringen aan en deels werken ze via een tussenpersoon. Unigarant heeft verzekeringen voor motorrijtuigen, fietsen, scootmobiels, (zaken)reizen, mobiele apparatuur, hobby en sport en biedt daarnaast pakketverzekeringen aan. De focus ligt op het verzekeren van mobiliteit, maar het aanbod van verzekeringen is dus veel ruimer.

Vergelijk en bespaar tot € 439
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie