Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
ING

Kies voor een woonverzekering bij ING

Ben je op zoek naar de premie van ING woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij ING voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij ING afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ING

De ING behoort naast de Rabobank en de ABN Amro tot de drie grootste en bekendste banken van Nederland. Ze zijn waarschijnlijk niet de eerste partij waar je aan denkt bij het verzekeren, maar je kunt bij ze terecht voor bijvoorbeeld de autoverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Niet iedereen kan zich verzekeren bij de ING. Je moet namelijk een bestaande klant zijn bij de bank. Bij het aanvragen van een verzekering moet je namelijk inloggen via internetbankieren. De bank heeft ervoor gekozen dat je verzekeringen niet af kunt sluiten via een vergelijkingssite. Voor de volledigheid nemen wij de premie wel mee in de vergelijking.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie