Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Allianz

Kies voor een woonverzekering bij Allianz

Ben je op zoek naar de premie van Allianz woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Allianz voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Allianz afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Allianz

Allianz Group is volgens eigen zeggen een wereldleider in financiële dienstverlening. In 70 landen hebben ze meer dan 85 miljoen klanten wereldwijd. Het is het moederbedrijf van de verzekeraar Allsecur. Allianz Nederland richt zich op autoverzekeringen, inboedel- en opstalverzekering en andere verzekeringen die particulieren nodig hebben. Ook kun je er terecht voor hypotheken, lijfrentes en pensioenproducten. Voor de zakelijke markt bieden ze ook verzekeringsoplossingen.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie