Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Aon

Kies voor een woonverzekering bij Aon

Ben je op zoek naar de premie van Aon woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Aon voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Aon afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Aon

AON heeft kantoren in maar liefst 120 verschillende landen. In Nederland hebben ze 15 vestigingen. Dit maakt deze verzekeraar één van de grootste financiële dienstverleners in de wereld. AON biedt vele verzekeringen aan: van ongevallen- en reisverzekeringen tot bruiloft- en woonverzekeringen (inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering). In de inboedelverzekering zit een gratis herstelservice bij gedekte schade aan spullen en AON biedt gratis hulp bij cybercriminaliteit.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie