Woonverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Woonverzekering bij ASR

ASR

Ben je op zoek naar de premie van ASR woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij ASR voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij ASR afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Over ASR

De verzekeraar a.s.r ontstond na de fusie van AMEV en de ASR Groep. Maar de historie gaat eigenlijk nog veel verder terug in de tijd. De oorsprong ligt in 1720 met de oprichting van N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam. Tot 2008 was a.s.r. een onderdeel van Fortis, maar Fortis is in 2008 uiteen gevallen. Dit is mede veroorzaakt doordat Fortis in handen kwam van de Staat der Nederlanden. Geleidelijk wordt het belang van de Staat weer afgebouwd.

De verzekeraar richt zich vooral op de onafhankelijke tussenpersoon, maar online kun je de verzekeringen ook vergelijken en afsluiten. Je kunt bij de verzekeraar onder andere terecht voor de autoverzekering, opstalverzekering en de inboedelverzekering.

Navigatie