Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
ASR

Kies voor een woonverzekering bij ASR

Ben je op zoek naar de premie van ASR woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij ASR voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij ASR afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van ASR

De verzekeraar a.s.r ontstond na de fusie van AMEV en de ASR Groep. Maar de historie gaat eigenlijk nog veel verder terug in de tijd. De oorsprong ligt in 1720 met de oprichting van N.V. Maatschappij van Assurantie, Discontering en Beleening der Stad Rotterdam. Tot 2008 was a.s.r. een onderdeel van Fortis, maar Fortis is in 2008 uiteen gevallen. Dit is mede veroorzaakt doordat Fortis in handen kwam van de Staat der Nederlanden. Geleidelijk wordt het belang van de Staat weer afgebouwd.

De verzekeraar richt zich vooral op de onafhankelijke tussenpersoon, maar online kun je de verzekeringen ook vergelijken en afsluiten. Je kunt bij de verzekeraar onder andere terecht voor de autoverzekering, opstalverzekering en de inboedelverzekering.

Vergelijk en bespaar tot € 455
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket zonder eigen risico.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie