Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
Ditzo

Kies voor een woonverzekering bij Ditzo

Ben je op zoek naar de premie van Ditzo woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Ditzo voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Ditzo afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Ditzo

Ditzo is bij uitstek een online verzekeraar. ze vallen in de categorie direct writers. Dat wil zeggen dat ze rechtstreeks met de klant communiceren, dus niet via verzekeringsadviseur. Ditzo stelt heldere communicatie en duidelijke voorwaarden centraal. Gemak legt de verzekeraar de nadruk op. De verzekeraar valt onder de paraplu van ASR Nederland N.V. Ditzo biedt verder verzekeringen aan op het gebied van de auto, aansprakelijkheid, inboedel, rechtsbijstand, woonhuis, reizen en zorg.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie