Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
HEMA

Kies voor een woonverzekering bij HEMA

Ben je op zoek naar de premie van HEMA woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij HEMA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij HEMA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van HEMA

De HEMA is een echt Nederlands klinkende naam voor een betrouwbare concern. Dat komt vooral door het verleden van de winkelketen. De keten wordt op handen gedragen door Nederlanders. Inmiddels is het Britse investeringsmaatschappij Lion Capital eigenaar van de HEMA. Van oudsher staat de naam voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. Dat past ook goed bij een verzekeringsbedrijf, dus bieden ze ook onder de naam HEMA verzekeringen aan. Het gaat om de zogenaamde simple risk verzekeringen. Hieronder vallen onder andere de autoverzekering, de zorgverzekering en de opstalverzekering. De focus ligt op online. Je kunt online de verzekeringen afsluiten en beheren. Een extra voordeel is een korting op andere producten. De HEMA is zelf geen verzekeraar. Ze bieden de verzekeringen van Achmea aan.

Vergelijk en bespaar tot € 439
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie