Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Woonverzekeringen vergelijken
SNS

Kies voor een woonverzekering bij SNS

Ben je op zoek naar de premie van SNS woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij SNS voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij SNS afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van SNS

SNS is een onderdeel van de Volksbank. Voorheen vielen ze onder de SNS Bank. De geschiedenis van deze bank/verzekeraar gaat terug tot 1817. Na de nationalisatie van SNS Reaal in 2008, is de eigenaar van het bedrijf al meerdere keren gewijzigd. Uiteindelijk is de naam SNS Bank omgezet naar de Volksbank. SNS biedt particuliere verzekeringen voor reizen, ongevallen, aansprakelijkheid, uitvaart, inboedel- en opstal, rechtsbijstand, auto.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie