Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Verzekeruzelf.nl

Kies voor een woonverzekering bij Verzekeruzelf.nl

Ben je op zoek naar de premie van Verzekeruzelf.nl woonverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van de woonverzekeringen bij Verzekeruzelf.nl voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je woonverzekering bij Verzekeruzelf.nl afsluiten of de premies vergelijken met die van andere woonverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf is een internetverzekeraar. Het is een label die de verzekeringen onderbrengt bij Intrasurance B.V. Dit is een zogenaamde gevolmachtigde van meerdere verzekeraars voor wiens risico ze verzekeringen afsluiten. Verzekeruzelf is een zelfstandig werkende financieel dienstverlener die zich volledig richt op verzekeringen voor particulieren. Ze adverteren niet en proberen ook op andere manieren om de kosten laag te houden. Hierdoor kunnen ze vaak scherpe premies in rekening brengen.

Vergelijk en bespaar tot € 292
Dit bedrag is het verschil tussen de jaarpremie van het duurste en het goedkoopste woonverzekering pakket met Allrisk dekking.
per jaar op je woonverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle woonverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie